en
Všechny příspěvky blogu

Seznamte se se Simonou!

Autor: Aneta Klimková 27. 06. 2022 tým

Zanedlouho to bude rok, co k nám do Surface Simona nastoupila na pozici key account managerky. Přinesla svěží vítr a do pohybu se daly i interní procesy, o kterých se doposud jen mluvilo! Co má v Surface pod palcem?

Čemu se Simona věnuje?

Simča v Surface pracuje jako Key account manager. Pečuje o naše nejvýznamnější klienty a hlídá, aby náš tým dodával služby v té nejvyšší kvalitě. Stará se o procesy týkající se péče o zákazníky, a především o interní procesy ve firmě. Musíme uznat, že se konečně začaly hýbat věci, o kterých jsme doposud jen mluvili, ale nebyl prostor se jim věnovat. (Však to znáte.) Simona je chytila za správný konec a my se tak můžeme dále posouvat směrem ke stabilnější a sebevědomější agentuře, jakou chceme pro naše klienty být. Kromě toho je Simča taky maminka dvou šikovných holčiček a je inspirací pro všechny ženy, které chtějí úspěšně skloubit kariéru a rodinný život.

Simona = studnice nápadů

Simona je akční, zvídavá, má drive a neustále srší novými nápady a přináší inovativní přístupy. Je to taková naše (zdá se bezedná) studnice nápadů a myšlenek. Proto se podílí na většině marketingových strategií, které v Surface pro klienty vznikají. V oblasti prodeje a marketingu se sice pohybuje už 15 let, ale do své práce vnáší zkušenosti také z jiných oborů. Dříve se totiž věnovala podnikání v oblasti gastra a pořádání eventů. Tyto zkušenosti jsou opravdu znát, lusknutím prstu nám v Surface uspořádá firemní sedánek nebo turnaj v šipkách!

To, jak v Surface vnímáme Simonu skvěle vystihuje následující citát: „Be the senior you needed when you were junior.“ Zkrátka a dobře Simča je senior, kterého si přeje (nejen) každý junior!

Bez čeho se Simona neobejde?

Notebook a telefon Simona nepouští z ruky, aby mohla být neustále na příjmu. Při práci accounta se Simona neobejde bez pořádného projekťáckého softwaru, u nás má pod palcem konkrétně nástroj Teamwork. Hojně při své práci Simona využívá také svůj šarm, komunikační a prezentační dovednosti. Ještě aby ne, když se neustále školí a posouvá dál. Myslíme v komunikaci, na kurz šarmu chodit nemusí. Společně se Simonou pro Vás píšeme články na blog a posíláme newsletter, takže orientace v redakčním rozhraní webu a nástroj pro hromadný emailing Ecomail má v malíčku. A aby měla vše pod kontrolou musí se orientovat také v reklamních systémech Google Ads, Sklik nebo Business manager.

V červenci s námi Simona slaví roční výročí! Za celý tým Surface jí přejeme mnoho úspěchů (nejen) v práci!

Chceš se stát součástí našeho týmu? Mrkni na pozice, které právě hledáme!

Sdílet příspěvek

Další články

Všechny příspěvky

Máte zájem o naše služby?

Ozvěte se nám, rádi navrhneme řešení na míru i pro Vás!