en
Všechny příspěvky blogu

Chceme to nabrousit a vy byste měli taky!

Autor: surface 21. 10. 2024 aktuality e-commerce e-shop marketing web

Obnova webu jako nový začátek? 

Agentura Surface to začne sekat!  

Naše kreativní týmy mají spousty skvělých nápadů, které doslova hoří energií, a to je přesně ten důvod, proč jsme se rozhodli jít vpřed a tvoříme nový web a také způsob komunikace a tonalitu. Nová online tvář, nový prostor, který bude sloužit k tomu ukázat, co opravdu umíme.  

Nejsme jen obyčejná agentura – jsme ninjové, kteří vás provází světem marketingu a digitálních technologií. Konkurenci necháváme daleko za sebou a váš business vám pomůžeme nabrousit na maximum. 

Proč to chceme nabrousit? 

Nový web přináší nové nápady, strategii i novou energii. Nejde však jen o vzhled webu, ale i o to, aby naše komunikace odpovídala tomu, kým jsme a jakým směrem směřujeme 

Digitální svět se mění rychle a my chceme být vždy o krok napřed. Nový web nám umožní lepší prezentaci našich schopností, což je pro nás i pro potenciální zákazníky klíčové. 

Je to výzva, kterou přijímáme. 

Naše cesta vyjít z davu 

V dnešním konkurenčním prostředí je klíčové vyčnívat. Nechceme být jen jedni z mnoha.  

V agentuře Surface tvoříme skvělé věci, které mají reálný dopad. Naše inovativní projekty se neustále rozvíjejí, a nový web bude přesně odrážet všechny naše skills. 

Víme, že skvělé nápady potřebují špičkové nástroje. Naše nové digitální hřiště nám umožní lépe komunikovat s našimi klienty, ukázat náš potenciál a odlišit se. Takže sledujte naše stránky – brzy přicházíme s něčím velkým! 

Proč byste i vy měli dbát na aktuálnost a modernizaci webu? 

Nyní se podívejme na důvody, proč by modernizace webu měla být prioritou nejen pro nás, ale i pro další firmy. 

  1. Zvýšení uživatelské zkušenosti: Moderní weby jsou navrženy s ohledem na uživatele. Rychlé načítání stránek, intuitivní navigace a responzivní design, který se přizpůsobí různým zařízením, jsou klíčové pro udržení pozornosti návštěvníků.  
  2. SEO a viditelnost: Aktualizace webu může výrazně zlepšit jeho pozici ve vyhledávačích. Vyhledávače jako Google preferují stránky, které jsou aktuální a relevantní. Časté aktualizace obsahu a optimalizace stránek pomáhají přitáhnout více návštěvníků
    a potenciálních zákazníků. Více o optimalizace ve vyhledávačích se můžete dočíst v našem předchozím článku > https://www.surface.cz/blog/seo-neni-sproste-slovo/ 
  3. Ochrana dat a bezpečnost: Staré weby mohou mít bezpečnostní nedostatky, které mohou ohrozit citlivé údaje vašich zákazníků. Pravidelná aktualizace webu zahrnuje nejen design, ale také bezpečnostní opatření, která chrání vás i vaše klienty před kybernetickými útoky. 
  4. Budování důvěry a kredibility: Moderní a profesionálně vypadající web vyvolává důvěru. Zákazníci jsou ochotni více investovat do služeb firem, které se prezentují dobře a mají přehledný a aktuální web. To posiluje vaši značku a přitahuje nové zákazníky. 
  5. Zohlednění aktuálních trendů: Digitální svět se neustále vyvíjí. Trendy v designu a technologii se mění rychle a firmy, které se neaktualizují, riskují, že zůstanou pozadu. Sledujte trendy, jako jsou minimalismus, uživatelsky přívětivé rozhraní a integrace nových technologií, abyste se udrželi v kontaktu s moderními standardy. 
  6. Flexibilita a přizpůsobení: S novým webem můžete snadno přidávat nové funkce a sekce, které reflektují měnící se potřeby vašeho podnikání. Ať už se jedná o e-commerce, blog, nebo portfolio, modernizovaný web se snadněji přizpůsobí vašim aktuálním cílům. 

 

Těšíme se na všechno, co chystáme a věřte, že toho bude hodně! 

Sdílet příspěvek

Další články

Všechny příspěvky

Máte zájem o naše služby?

Ozvěte se nám, rádi navrhneme řešení na míru i pro Vás!